Хибриден инвертор 3.68 kW Kstar BluE- H3 в комплект с 5.1kWh литиева батерия

9076.95 лв. с ДДС

Kstar BluE-H3 е хибриден инвертор с мощност 3,68 kW с акумулаторна батерия LiFePO4 с капацитет 5,12 kWh.

Устройството може да достигне до огромен капацитет от 20,4 kWh.Литиево-железофосфатната батерия е здрава, изглежда добре и има 10 000 цикъла или 10 години гаранция. Могат да бъдат включени с максимум 4 батерии. Серията BluE-S-5000D на KSTAR е монофазен хибриден инвертор за съхранение “всичко в едно”, осигуряващ безопасно, интелигентно и високоефективно решение за жилищни приложения.

За да предложи оптимална производителност и дълъг живот на потребителите, серията BluE-S-5000D е свързана с променлив ток CATL батериен модул всичко в едно с инвертор KSTAR, с нисък режим на поддръжка и лесна инсталация.

Вие получавате 10-годишна гаранция за производителност с 24/7 наблюдение чрез приложението ‘KSTAR Cloud’. Освен това, за да предложи на клиентите бърза реакция и непрекъсваемо захранване, монофазният хибриден инвертор се отличава с интелигентен модулен дизайн и онлайн наблюдение чрез приложението ESS, както и с програмируема тарифа за време на използване в определени страни – зареждане през нощта при изключено -пик след това се използва през скъпия пиков период следобед.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият да напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *