Нисковолтова LiFePo4 батерия Sunwoda Atrix-5 5.12KWH

3470.00 лв. с ДДС

                               Specifications
More Information
SKU ATRIX
Brand SUNWODA
Manufacturer SUNWODA
Country of manufacture Hungary
Warranty in Years 10
HS-code 94
System Atrix-5 5.12KWH 51.2V 100AH
Number of phases 1 phase
Voltage Battery High
Model Lithium Iron Phosphate
More Information
Usable battery capacity (kWh) 5.1
Rated voltage (V) 51.2
Depth of Discharge 90%
Operating temperature -10~50℃
Degree of protection (IP) IP65
Width (mm) 610
Height (mm) 370
Depth (mm) 350
Weight (kg) 68

Код: 1404020001671 Категории: ,

413 налични

Нисковолтовата литиева батерия Sunwoda Atrix-5 5.12KWH 51.2V 100AH 1C Rack Mount, подходяща за системи Victron,S MA, Goodwe, Solis, Deye, Luxpower, Megarevo, Afore Sacolar, Solark, Solplanet, SRNE за собствена консумация, съхраняващи излишната продукция.Батерийната система Atrix-5 на Sunwoda има модулен дизайн. Допълнителните батерии могат да бъдат подредени една върху друга. Atrix-5 има капацитет от 5,12kWh и максимален (разряден) ток на зареждане от 100A. Номиналното напрежение е 51.2V, а работното напрежение е между 47.2V и 56.8V. Литиево-желязо-фосфатната батерия (LFP) не съдържа кобалт, което например води до по-евтина батерия. Батерията има жизнен цикъл от над 8000 цикъла.

unwoda е водещ производител на литиево-йонни батерии, които се използват широко в различни приложения, включително системи за съхранение на енергия от батерии (BESS) и мобилни устройства като iPhone 14 Pro. В тази статия ще проучим характеристиките и предимствата на батериите Sunwoda за BESS и iPhone 14 Pro, подчертавайки защо те са най-добрите на пазара.
Батерии Sunwoda за съхранение на BESS
Sunwoda предлага гама от високопроизводителни литиево-йонни батерии за съхранение на BESS, които са надеждни, ефективни и рентабилни. Тези батерии са проектирани да осигурят максимална енергийна плътност и дълъг живот на цикъла, което ги прави идеален избор за системи за съхранение на възобновяема енергия. Някои от ключовите характеристики на батериите Sunwoda за съхранение на BESS включват:
Висока енергийна плътност: Батериите Sunwoda имат висока енергийна плътност, което означава, че могат да съхраняват повече енергия в по-малко пространство. Това е особено полезно за жилищни и търговски системи за съхранение на енергия, където пространството често е ограничено.
Дълъг живот на цикъла: Батериите Sunwoda са проектирани да имат дълъг живот на цикъла, което означава, че могат да издържат много години, без да е необходимо да се сменят. Това е важна характеристика за системите за съхранение BESS, защото помага да се намалят общите разходи за притежание.
Безопасност и надеждност: Батериите Sunwoda са създадени с мисъл за безопасността и надеждността. Те са оборудвани с усъвършенствани функции за безопасност, като защита от презареждане, защита от късо съединение и системи за управление на топлината, за да се гарантира, че са безопасни и надеждни.
Рентабилни: Батериите Sunwoda са рентабилна опция за системи за съхранение на BESS. Те са на конкурентни цени и предлагат високо ниво на производителност и надеждност.
Батерии Sunwoda за iPhone 14 Pro
Sunwoda също е ключов доставчик на батерии за iPhone 14 Pro, един от най-премиум продуктите на пазара на мобилни телефони. iPhone 14 Pro е известен със своя елегантен дизайн, мощна производителност и дълъг живот на батерията. Батериите на Sunwoda играят решаваща роля в предоставянето на тези функции на потребителите. Някои от ключовите характеристики на батериите Sunwoda за iPhone 14 Pro включват:
Висок капацитет: Батериите Sunwoda имат голям капацитет, което означава, че могат да осигурят повече мощност на iPhone 14 Pro. Това води до по-дълъг живот на батерията и по-добра производителност.
Бързо зареждане: Батериите Sunwoda са проектирани да поддържат бързо зареждане, което означава, че потребителите могат да зареждат своя iPhone 14 Pro бързо и ефективно.
Безопасност и надеждност: Батериите Sunwoda са създадени с мисъл за безопасността и надеждността. Те са оборудвани с усъвършенствани функции за безопасност, като защита от презареждане, защита от късо съединение и системи за управление на топлината, за да се гарантира, че са безопасни и надеждни.

 

Допълнителна информация

Тегло 29 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият да напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *