Индустриални батерии за пиково балансиране SUNWODA NoaX 344kwh PCS150kW

379900.00 лв. с ДДС

Индустриални батерии за пиково балансиране SUNWODA NoaX 344kwh PCS 150kW

Пиково балансиране
Използвайте разликата в цената на електроенергията, зареждайте батерията на ниска цена и разреждайте на висока цена, за да увеличите максимално печалбата на системата, компенсирайте местния лимит на трансформатора

1 налични

Описание
Sunwoda е водещ производител на модерни системи за съхранение на енергия за широк спектър от индустриални и търговски приложения. Най-новото им предложение, индустриалната батерия Sunwoda NoaX 344kWh, е система за съхранение на енергия с голям капацитет, предназначена да осигури надеждно и ефективно захранване до 150kWза различни индустриални приложения.

Индустриалната батерия Sunwoda NoaX 344kWh е литиево-йонна батерийна система, способна да съхранява до 344kWh енергия. Отличава се с модулен дизайн, позволяващ лесно разширяване и интегриране с други системи за съхранение на енергия. Батерията е проектирана да осигурява висока ефективност и надеждност, с дълъг цикъл на живот до 8000 цикъла при 0,5C и е сертифицирана да отговаря на стандартите за безопасност UN38.3 и IEC62619.

Батерийната система е оборудвана със сложна система за управление на батерията (BMS), за да се осигури безопасна и надеждна работа. BMS следи състоянието на зареждане, температурата и напрежението на батерията и регулира зареждането и разреждането на батерията, за да предотврати презареждане, прекомерно разреждане и термично изпускане.

Индустриалната батерия Sunwoda NoaX 344kWh също е оборудвана със система за течно охлаждане, която осигурява оптимална температура на батерията и удължава живота на батерията. Охладителната система е проектирана да работи в широк диапазон от условия на околната среда и има рейтинг IP55 за устойчивост на прах и вода.

Батерийната система се предлага с 10 години гаранция, гарантираща дългосрочна надеждност и спокойствие. Гаранцията покрива всякакви дефекти в материалите или изработката и гарантира, че батерията ще поддържа минимум 70% от първоначалния си капацитет след 10 години работа.

В обобщение, индустриалната батерия Sunwoda NoaX 344kWh е мощна и надеждна система за съхранение на енергия, предназначена за индустриални и търговски приложения. Неговият висок капацитет, дълъг цикъл на живот и усъвършенствани функции за безопасност го правят идеален избор за широк спектър от нужди за съхранение на енергия. С 10-годишна гаранция и система за течно охлаждане, той осигурява дългосрочна надеждност и издръжливост дори за най-взискателните индустриални приложения.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият да напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *