Гъвкав фотоволтаичен соларен панел Sunman 430 W 6X24UW

645.00 лв. с ДДС

Гъвкав фотоволтаичен соларен панел Sunman 430 W 12X12UW 2054x1093x2mm

Гъвкавият слънчев панел Sunman eArc 430W е лек, издръжлив и ефективен слънчев панел, предназначен за редица приложения, включително каравани, кемпери, яхти, влакове и автобуси. Изработен е от композитен материал с патент, който е подобен на тези, използвани в прозорците на самолети, което го прави здрав и здрав.

Код: SMF430F-6X24UW Категории: ,

228 налични

Sunman Energy е технологична компания, основана от група ветерани в индустрията, които имат ясна визия за бъдещето на соларната енергетика. Чрез изследването и разработването на композитни материали, Sunman успешно комерсиализира първия в света лек и гъвкав панел без стъкло – eArc. Като заменя изцяло стъклото, eArc предоставя слънчева енергия на пазари и разработва сценарии за тяхното приложение, които досега се смятаха за невъзможни.

Гъвкавият слънчев панел Sunman eArc 430W е лек, издръжлив и ефективен слънчев панел, предназначен за редица приложения, включително каравани, кемпери, яхти, влакове и автобуси. Изработен е от композитен материал с патент, който е подобен на тези, използвани в прозорците на самолети, което го прави здрав и здрав. Технологията eArc използва композитни полимери, подсилени със стъклени влакна, които намаляват коефициента на топлинно разширение до подобно ниво като фиксираните панели, елиминирайки основната причина за повреда в гъвкавите и леки слънчеви панели. Панелът е тънък 2 мм и тежи 7,3 кг, което го прави лесен за инсталиране и транспортиране.

Слънчевият панел включва монокристални клетки, които осигуряват мощност от 430 вата, с максимално напрежение на мощността от 42 Vmp и максимален ток на мощност от 10,24 Imp. Има напрежение на отворена верига от 49,8 V и ток на късо съединение от 10,74 Isc. Панелът има работен температурен диапазон от -40 ℃ до 85 ℃ и 10 години гаранция за продукта за изграждане и 5 години за мобилни приложения.

Гъвкавият слънчев панел Sunman eArc 430W може да се монтира с помощта на две ролки двустранно залепваща лента с много високо ниво на свързване и поликарбонатни ленти или чрез структурен силикон (Fix8) за залепване на панела към повърхност. Панелът също така има вентилирана междина, която подобрява ефективността на панела и намалява нагряването на монтажната повърхност, позволявайки на съединителната кутия да стои под панела.

Лек слънчев панел
Не всички покриви могат да понесат тежестта на стъклените фотоволтаични модули и техните конструкции.

eArc е най-доброто решение за покриви, които страдат от структурни проблеми и проблеми с натоварването. Модулът eArc е 70% по-лек от конвенционалните стъклени модули, който е предназначен за търговски и промишлени покриви, които нямат минималния капацитет на натоварване, за да поддържат конвенционалните стъклени модули.

 

Технически данни

 • Максимална мощност (Pmax): 430
 • Максимално захранващо напрежение (Vmp): 42.0
 • Максимален ток на мощност: (Imp): 10.24
 • Напрежение на отворена верига (Voc): 49,8
 • Ток на късо съединение (Isc): 10.74
 • Ефективност на модула (%): 19.2
 • Работна температура: -40 до 85 C
 • Максимално системно напрежение: 1000 V DC (IEC)
 • Максимален номинален ток на сериен предпазител: 20 A
 • Клас на приложение: Клас А
 • Толеранс на мощността: 0/+5 W
 • Тегло: 7,3 кг
 • Размер: 2054x1093x2 мм
 • 10 години гаранция на продукта

Информация за продукта (Datasheet)

https://www.sunman-energy.com/eArc-lightweight-solar-product/2629762187/

 

Допълнителна информация

Тегло 7.3 kg
Размери 2150 × 2 × 1046 mm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият да напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *