AR2 Конектор за алуминиева релса със страничен канал, черен 06

Brands:

3,15 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

AR2 Конектор за профил 06 със страничен канал L=150mm се използва за връзка между две пръчки профил 06 със страничен канал помежду им. Поставя се от задната страна на профила.

Описание

Rail 06 Connector (Electrophoresis Black), L=150mm

R2 Конектор за алуминиев профил 06 със страничен Канал

 

При инсталиране на фотоволтаични панели се изисква внимателен и здрав монтаж, който осигурява ефективна работа и дълготрайна стабилност на системата. AR2 SYSTEMS, водещ производител на покривни конструкции и фотоволтаични системи, представя иновативният AR2 Конектор за Профил 06 със Страничен Канал, с дължина 150 мм, в цвят черно.

Интеграция и Сигурност

AR2 Конекторът за профил 06 е създаден, за да улесни и засили интеграцията на фотоволтаичните панели към системата. Този компонент позволява бърз и здрав монтаж, като в същото време гарантира сигурността на цялата инсталация. Страничният канал на профила 06 допълнително подсилва връзката между компонентите, предоставяйки дълготрайна стабилност на системата.

Дизайн и Висококачествени Материали

AR2 SYSTEMS се отличава с внимание към детайла и изключителен дизайн на своите продукти. AR2 Конекторът за профил 06 не е изключение. Изработен от висококачествени материали, този конектор гарантира надеждност и издръжливост през годините. Черният цвят на конектора допълнително придава стил и естетика на инсталацията.

Лесен и Бърз Монтаж

Монтажът на AR2 Конектора за профил 06 е бърз и лесен. Този компонент е проектиран с оглед на оптимизиране на процеса на инсталация. Той позволява инсталаторите да работят по-ефективно и да постигнат висококачествени резултати с минимален труд и време.

Партньорство за Успешни Инсталации

С AR2 Конектора за профил 06 със страничен канал, AR2 SYSTEMS дава възможност на инсталаторите да бъдат част от успешни и устойчиви фотоволтаични проекти. Този компонент се интегрира перфектно с другите продукти на AR2 SYSTEMS, гарантирайки ефективен монтаж и надеждна работа на фотоволтаичната система.

Заложете на Иновацията с AR2 SYSTEMS

AR2 SYSTEMS продължава да иновира и предлага решения, които отговарят на високите стандарти на ефективност и качество в областта на фотоволтаичните системи. AR2 Конекторът за Профил 06 със Страничен Канал не само улеснява монтажа, но и осигурява здрава връзка между компонентите на системата. Заложете на AR2 SYSTEMS и бъдете част от бъдещето на чистата енергия.

Ръководство за монтаж:

За керемиден покрив

Сертификат