Хибриден монофазен инвертор Deye 16KW, SUN-16K-SG01LP1-EU V-TAC

Код: SUN-16K-SG01LP1-EU Категория: Етикет:

7320,00 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

Монофазен хибриден инвертор DEYE 16kw

177 налични

Код: SUN-16K-SG01LP1-EU Категория: Етикет:

Описание

Монофазен хибриден инвертор DEYE 16kw V-TAC

SUN-16K-SG01LP1: Подобряване на независимостта от енергия чрез интелигентна хибридна инверторна технология

В търсене на по-чисти и устойчиви енергийни решения слънчевата енергия изпъква, като  избор монофазен хибриден инвертор DEYE 16kw. Сред иновативните технологии в соларната индустрия, хибридният инвертор 16 киловата SUN-16K-SG01LP1 се отличава като революционен продукт за домашни и леко комерсиални приложения и е най-големия монофазен хибриден инверотр на пазара. С по-високи добиви, безопасна и надеждна работа, интелигентни възможности и потребителски приятен интерфейс, този инвертор преосмисля начина, по който използваме и усвояваме слънчевата енергия.

Максимизиране на самоизползването, минимизиране на загубите с монофазен хибриден инвертор DEYE 16kw.

Хибридният монофазен инвертор SUN-16K-SG01LP1 е специално проектиран да максимизира самоизползването на слънчевата енергия. През дневните часове фотоволтаичната (PV) система генерира електричество, което се предоставя на свързаните натоварвания. Всяка излишна енергия, която надхвърля моментното търсене, се умно насочва за зареждане на батерията чрез инвертора SUN-16K-SG01LP1. Тази интелигентна система за управление на енергията гарантира, че нито един потенциален соларен ресурс няма да бъде изпразнен, като същевременно намалява зависимостта от мрежата и намалява разходите за енергия.

Съхранение на енергия за непрекъснато захранване с монофазен хибриден инвертор DEYE 16kw.

Една от ключовите характеристики на хибридния инвертор SUN-16K-SG01LP1 е възможността му да съхранява излишната енергия в батерия. Съхранената енергия става незабавно достъпна за употреба, когато свързаните натоварвания я изискват, гарантирайки стабилно и непрекъснато захранване. Освен това, инверторът позволява зареждане на батерията чрез дизелов генератор, осигурявайки допълнителна сигурност в случай на спиране на електрозахранването от мрежата. Тази функционалност гарантира непрекъснато наличие на енергия, особено в региони с ненадеждна електрическа мрежа.

Интелигентен и потребителски приятен интерфейс с монофазен хибриден инвертор DEYE 6kw V-TAC

Хибридният инвертор SUN-16K-SG01LP1 не само е технологично развит, но и лесен за използване. Неговият интуитивен интерфейс прави мониторинга и управлението на слънчевата енергия лесно и ефективно за собственици на домове и бизнес собственици. Чрез интелигентните си възможности инверторът предоставя на потребителите реално време информация за производството на енергия, консумацията и състоянието на батерията, което им дава възможност да вземат информирани решения за оптимизиране на използването на енергията.

Надеждност и безопасност в основата е монофазен хибриден инвертор DEYE 16kw

Безопасността и надеждността са от съществено значение за всяка енергийна система, и хибридният инвертор SUN-6K-SG01LP1 се отличава в двете области. С използването на висококачествени компоненти и строги тестове, този инвертор гарантира стабилна и безопасна работа през целия си жизнен цикъл. Включването на RS485/CAN порт за комуникация с батерията допълнително повишава надеждността на системата и съвместимостта й с различни технологии за батерии.

Също може да ви хареса…