Литиевa батерия за фотоволтаици Sunwoda Atrix 5,12 kwh

Brands:
Код: 1404020001671(B051100P02) Категория: Етикет:

2382,00 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

Литиево йонни батерии за фотоволтаици

Lifepo4 батерии за соларни системи

Нисковолтова LiFePo4 батерия за соларни системи

Lifepo4 батерии цена : 2382лв. с ДДС за една батерия

За възка на батерия с батерия трябва да се закупи и Sunwoda Parallel cables (Power ON cable + Communication cable + Positive parallel cable + Negative parallel cable)

За връзка на батерия с инвертор трябва да се закупи и Sunwoda System Wiring ( Communication cable PCS-RS485/CAN+Positive power cable + Negative power cable)

DATA SHEET Atrix Series 5Kwh-40Kwh
СЪВМЕСТИМИ ИНВЕРТОРИ
СЕРФИКАТ Atrix IEC62619
СЕРФИКАТ Atrix IEC62619_BG
СЕРФИКАТ Atrix Series CE
СЕРФИКАТ Atrix Series CE_BG
DATA SHEET Atrix Series 5Kwh-40Kwh
Ръководство за монтаж Atrix Series-V1.0_20230811 Bulgarian

Код: 1404020001671(B051100P02) Категория: Етикет:

Описание

Литиеви батерии за фотоволтаици Sunwoda Atrix 5 kwh

Литиево йонни батерии за фотоволтаици, Sunwoda Atrix-5,12 kwh
Lifepo4 батерии за соларни системи, Литиево йонни батерии за фотоволтаици
Литиево йонни батерии фотоволтаици са Lifepo4 батерии за соларни системи, Sunwoda Atrix-5 5.12KWH 51.2V 100AH 1C Rack Mount, е подходяща за хибридни инвертори  Victron, SMA, Goodwe, Solis, Deye, Luxpower, Megarevo, Afore Sacolar, Solark, Solplanet, SRNE, GROWATT 5000 ES(L55) .
LiFePo4 батерии за фотоволтаициа със система Atrix-5 на Sunwoda има модулен дизайн и са перфектоното решение литиево йонни батерии фотоволтаици, Lifepo4 батерии за соларни системи SUNWODA е най-надеждната и безопасна батерия за соларни сиситеми.Тя гарантира безопасност с над 8 патетнта в самата химия и е диснствената,която работи до -10 градуса целзиий.Интересното е, че тази батерия е проектирана да има изключително висока живот на цикъла –  12000 цикъла, което значи, че тя може да бъде зареждана и разреждана до 12000 пъти, и да има остатъчен капацитет 75%.

Допълнителните литиево йонни батерии фотоволтаици са с Lifepo4 химия и са батерии за соларни системи, които могат да бъдат подредени една върху друга.  Lifepo4 батерии за соларни системи Atrix-5 имат чист  капацитет на разряд от 5,12kWh и максимален (разряден) ток на зареждане от 100A при температурен диапазан-10 градфуса целзий до 50 градуса целзий. Номиналното напрежение е 51.2V, а работното напрежение е между 47.2V и 56.8V. Литиево-желязо-фосфатната батерия Atrix-5 (LFP) не съдържа кобалт. Батерията има жизнен цикъл от над 8000 цикъла при 90% и подържа висок заряден и разряден ток от 100 ампера, за разлика от другите  литиево йонни батерии фотоволтаици. SUNWODA  Lifepo4 батерии за соларни системи са най-надеждни на пазара на фотоволтаизни батерии.
Sunwoda е водещ производител на литиеви батерии с 4 завода от, които един в Европа и 8 мини за литийй в Китай,Индия,Нигерия,Пакистан и Чили, които се използват широко в различни приложения, включително системи за съхранение на енергия от батерии (BESS) и мобилни устройства като iPhone, Hawei и Nokia.
Sunwoda  батерии за  фотоволтаици   са Lifepo4 литиеви батерии за соларни системи. Sunwoda предлага широка гама от най-високопроизводителните в света (LFP)  батерии  за съхранение на енергия от соларни системи  BESS, които са надеждни, ефективни и рентабилни. Тези литиево йонни батерии фотоволтаици са са проектирани да осигурят максимална енергийна плътност и дълъг живот на цикълите, което ги прави идеален избор за системи за съхранение на възобновяема енергия. Някои от ключовите характеристики на батериите Sunwoda за съхранение на BESS включват:

Висока енергийна плътност: Батериите Sunwoda имат висока енергийна плътност, което означава, че могат да съхраняват повече енергия в по-малко пространство от всички останали на пазара. Това е особено полезно за жилищни и търговски системи за съхранение на енергия, където пространството често е ограничено.
Дълъг живот на циклите: Батериите Sunwoda са проектирани да имат дълъг живот на цикъла заряд-разряд 12000 при DOD 90%, което означава, че могат да издържат много години, без да е необходимо да се сменят. Това е важна характеристика за системите за съхранение BESS, защото помага да се намалят общите разходи в периода на експлоатация.
Безопасност и надеждност: Батериите Sunwoda са създадени с мисъл за безопасността и надеждността. Те са оборудвани с усъвършенствани функции за безопасност, като защита от презареждане, защита от късо съединение и системи за управление на топлината и пожарогасене в самата клетка, това са най-безопасните батерии в света, и не слузайно са доставчик на окмпании, като Apple Iphone, Mercedes Benz, Huawei, Samsung, Nissan и много други.Рентабилни: Батериите Sunwoda са рентабилна опция за системи за съхранение на BESS. Те са на конкурентни цени и предлагат високо ниво на производителност и надеждност.
Sunwoda също е ключов доставчик на батерии за iPhone 14 Pro, един от най-премиум продуктите на пазара на мобилни телефони. iPhone 14 Pro е известен със своя елегантен дизайн, мощна производителност и дълъг живот на батерията. Батериите на Sunwoda играят решаваща роля в предоставянето на тези функции на потребителите. Някои от ключовите характеристики на батериите Sunwoda за iPhone 14 Pro включват:

Висок капацитет: Батериите Sunwoda имат голям капацитет, което означава, че могат да осигурят повече мощност на iPhone 14 Pro. Това води до по-дълъг живот на батерията и по-добра производителност.

Бързо зареждане: Батериите Sunwoda са проектирани да поддържат бързо зареждане, което означава, че потребителите могат да зареждат своя iPhone 14 Pro бързо и ефективно.

Lifepo4 батерии цена :Батериите Sunwoda имат най-добра цена пазара.

Анализ на предимствата на модула Atrix

Sunwoda§AmonRa Energy

Допълнителна информация

Тегло 29 кг