Growatt Smart Energy Manager (600KW)

Brands:
Код: SEM 600KW Категории: , Етикет:

1647,00 лв. с ДДС

Наличност: В наличност
Specifications
More Information
SKU Smart EM 600KW
Brand Growatt
Manufacturer Growatt
More Information
Country of manufacture China
HS-code 85176200
Model Energy Manager

3 налични

Код: SEM 600KW Категории: , Етикет:

Описание

Growatt Smart Energy Manager 600KW е енергийно управление и мониторинг на система за генериране на енергия от възобновяеми източници с мощност до 600 киловатчаса. Той е разработен от компанията Growatt и е предназначен да помогне за ефективно управление на производството и потреблението на електроенергия.

Основните характеристики и функционалности на Growatt Smart Energy Manager 600KW включват:

  1. Мониторинг на производството на енергия: Системата може да следи и анализира производството на електричество от соларни панели, вятърни турбини или други източници на възобновяема енергия.
  2. Управление на потреблението на енергия: Можете да контролирате и оптимизирате потреблението на енергия във вашия дом или бизнес.
  3. Безопасност на системата: Growatt Smart Energy Manager 600KW предлага защита от пренапрежение, късо съединение и други електрически проблеми.
  4. Връзка с външни устройства: Системата може да бъде свързана с други устройства, като например батерии за съхранение на енергия или електрически автомобили, за да се увеличи енергийната ефективност.
  5. Управление от разстояние: Growatt Smart Energy Manager 600KW предлага възможност за дистанционно управление и мониторинг чрез мобилно приложение или уеб интерфейс.

Тази система може да помогне да се осигури по-ефективно използване на възобновяема енергия и да се намали зависимостта от традиционни източници на електроенергия.

 

Технически характеристики DATASHEET – Smart Energy Manager(SEM) Datasheet