Трифазен мрежов инвертор Growatt Growatt 125kw, MAX125KTL3-X LV

Код: 125KTL3-X Категории: , Етикет:

11100,00 лв. с ДДС

Наличност: Изчерпана наличност

Growatt MAX 125KTL3-X LV е трифазен мрежов инвертор, който е подходящ за индустриалнижи търговски приложения. Той има усилен дизайн без вентилатор, което го прави лесен и удобен за монтиране . Този инвертор ефективност от 99%, която ви гарантира максимален добив на енергия във вашата фотоволтаична система. Той разполага с вграден DC превключвател, 10 МППТ входа , защита от пренапрежение Тип 2 (за променлив и постоянен ток) и с IP66 степен на защита. Може да се мониторира и ограничава.

Изчерпан

Код: 125KTL3-X Категории: , Етикет:

Описание

Техническа спецификация

Growatt Growatt 125kw, MAX125KTL3-X LV е трифазен мрежов инвертор за соларни инсталации с капацитет 125 киловата. Той е разработен от компанията Growatt, която е известен производител на фотоволтаични инвертори.

Този модел инвертор има входно напрежение от 900-1500 волта и работи на номинално входно напрежение от 1000 волта. Стойностите на токоотдаването за входа са до 193 ампера постоянен ток (DC). Изходното напрежение на инвертора е трифазно, като работи на номинално напрежение от 380/400/415 волта и честота от 50/60 херца.

Трифазният мрежов инвертор Growatt Growatt 125kw, MAX125KTL3-X LV има висока ефективност и надеждност за оптимално производство на електроенергия от соларните панели. Той разполага с вградена защита срещу пренапрежение, късо съединение, термично пренатоварване и други потенциални проблеми.

Този инвертор е съвместим с различни видове соларни панели и монтиране на системата. Той предлага и възможности за мониторинг и управление на производството на електроенергия чрез интегрираната система за комуникация.

Изборът на правилния инвертор за вашата соларна инсталация е важен за максимална производителност и дълготрайна работа. Винаги е препоръчително да се консултирате със специалист или производител, за да определите най-подходящият модел за вашите нужди и условия.