SAJ B1 Литиево-йонната батерия 5.12 kWh, B1-5.1-48

Brands:
Код: B1-5.1-48 Категория: Етикет:

4732,00 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

Литиево-йонната батерия B1 с 5.12 kWh е най-добрият избор за съхранение на енергия. Тя може да бъде разширена до 21.4 kWh, давайки ви възможност да насладите на неограничена енергия в вашия дом. Тя е съвместима с SAJ продукти за съхранение, което осигурява лесност при инсталация и управление. С висока ефективност, дълъг живот от 8000 цикъла и перфектна защита тя е надежден премиум продукт за еко-дом.

SAJ B1, Литиево-йонната батерия B1 с 5.12 kWh

Код: B1-5.1-48 Категория: Етикет:

Описание

Литиево-йонни батерии за слънчеви системи: Водещ избор за бъдещето

Слънчевите системи стават все по-популярни, тъй като хората търсят устойчиви начини за производство и съхранение на електроенергия. Литиево-йонните батерии се използват широко за съхранение на излишната енергия, генерирана от слънчевите панели, и нейното разпределение след това. Тези големи литиево-йонни батерии предоставят високоволтови решения с впечатляващи предимства.

Литиево-йонен акумулатор – Технологията на бъдещето

Литиевите батерии Lifepo4 (или литиево-железни фосфатни батерии) са изключително важен вид литиево-йонни батерии, използвани в слънчевите системи. Тази технология предоставя стабилност и безопасност при съхранение и разпределение на енергия, което я прави изключително подходяща за възобновяеми енергийни системи.

Батерия B1: Вашата Бъдеща Домашна Фотоволтаична Система

Батерията B1 е идеално допълнение към вашия домашен фотоволтаичен модул. Тя е оборудвана със специална система за управление на батерията (BMS), която осигурява ефективно използване на батерията и предпазва от презареждане и претоварване. Модулният дизайн на батерията улеснява монтажа и окабеляването и позволява на потребителите да свързват до 3 устройства едновременно.

Предимства на литиево-йонните батерии за фотоволтаични системи:

  • Модулен Дизайн: Модулният дизайн на батерията B1 прави инсталацията и поддръжката лесни. Този гъвкав подход позволява на потребителите да настройват системата си според своите нужди.
  • Отлична Защита: BMS системата гарантира, че батерията е защитена от опасни условия като презареждане или претоварване. Това осигурява дълъг живот на батерията и безопасна експлоатация.
  • Лесен Монтаж: Монтажът на B1 батерията е бърз и лесен, благодарение на нейния модулен дизайн и окабеляване.
  • Дълъг Живот: Литиевите батерии предлагат изключително дълъг живот и надеждност. Този вид батерии е издържлив и ще ви обслужва дълги години.

Батерия B1 – Вашият Бъдещ Енергиен Съюзник

Батерията B1 представлява интелигентен избор за всички, които търсят устойчиво и надеждно решение за съхранение и използване на слънчевата енергия. Нейната модулна концепция и изключителна ефективност я правят идеална допълнителка към вашия фотоволтаичен модул, предоставяйки ви по-голяма независимост и възможност да съхранявате и разпределяте енергията си според вашите нужди. Батерията B1 е иновацията, която ви помага да живеете по-зелено и по-устойчиво, предоставяйки ви контрол над вашия енергиен бъдещето.

Полезни файлове:

 

Допълнителна информация

Тегло 48 кг