Esdec ClickFit EVO Dakhaak Universeel

Код: 1008040 Категории: , Етикет:

20,58 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

Esdec ClickFit EVO Dakhaak Universeel 4€

Код: 1008040 Категории: , Етикет:

Описание

  • Лесен монтаж отгоре и отдолу.
  • Регулируема височина и ширина.
  • По -добро разпределение на товарното натоварване, по -малък шанс за напукване и изтичане на керимидата.
  • Самоизравняващ се механизъм за свързване: по-лесно и по-бързо.
  • Може да се използва както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж
  • Интегриран монтаж на кабелите

Dat klinkt als een solide en veelzijdig product voor het monteren van zonnepanelen op schuine daken. De Esdec ClickFit EVO dakhaak universeel lijkt te voldoen aan de industriestandaard voor solarinstallaties en biedt verschillende belangrijke eigenschappen, waaronder:

1. **Compatibiliteit:** De dakhaak is ontworpen om te werken met verschillende soorten hellende daken, zoals dakpannen, leien en bitumen daken. Hierdoor is het geschikt voor een breed scala aan huizen en gebouwen.

2. **Verstelbaar ontwerp:** De verstelbaarheid van de dakhaak zorgt ervoor dat deze kan worden aangepast aan de specifieke afmetingen en configuratie van de zonnepanelen op het dak. Hierdoor kunnen installateurs de positie van de zonnepanelen aanpassen voor een optimale plaatsing en opbrengst.

3. **Hoogwaardige materialen:** Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en roestvrij staal verzekert duurzaamheid en sterkte. Dit betekent dat de dakhaak bestand is tegen zware weersomstandigheden en jarenlang veilige ondersteuning biedt voor de zonnepanelen.

Al met al lijkt de Esdec ClickFit EVO dakhaak universeel een betrouwbare keuze te zijn voor het installeren van zonnepanelen op schuine daken, dankzij de veelzijdigheid en robuuste constructie. Het is altijd aan te raden om de installatie-instructies en specificaties van de fabrikant te volgen bij het monteren van zonnepanelen om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig gebeurt.

Допълнителна информация

Тегло 0,52 кг