Пакетно предложение с батерия SUNWODA SunESS HV 20kWh DEYE HYBRID 50kW

Brands:

22700,00 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

Пакетно предложение с високоволтова батерия SUNWODA SunESS HV 20kWh DEYE HYBRID 50kW

 

Описание

Пакетно предложение с високоволтова батерия SUNWODA SunESS HV 20kWh DEYE HYBRID 50kW

Пакетно предложение, което включва високоволтова батерия SUNWODA SunESS HV 20kWh и хибридния инвертор DEYE HYBRID 50kW:

Открийте оптимизираното решение за вашата соларна енергийна система с нашето иновативно пакетно предложение, което комбинира високопроизводителната високоволтова батерия SUNWODA SunESS HV 20kWh и мощния хибриден инвертор DEYE HYBRID 50kW. Тази мощна комбинация осигурява несравнима ефективност и надеждност за вашата соларна инсталация, като гарантира оптимално използване на съхранената енергия и максимална независимост от електроенергийната мрежа.

Високоволтовата батерия SUNWODA SunESS HV 20kWh предлага изключителна плътност на енергията и дълъг живот.LiFePo4 батерии за фотоволтаициа със система  на Sunwoda има модулен дизайн и са перфектоното решение литиево йонни батерии фотоволтаици, Lifepo4 батерии за соларни системи SUNWODA е най-надеждната и безопасна батерия за соларни сиситеми.Тя гарантира безопасност с над 8 патетнта в самата химия и е диснствената,която работи до -10 градуса целзиий.Интересното е, че тази батерия е проектирана да има изключително висока живот на цикъла –  12000 цикъла, което значи, че тя може да бъде зареждана и разреждана до 12000 пъти, и да има остатъчен капацитет 75%.

DEYE HYBRID 50kW инверторът е сърцето на вашата соларна система, управлявайки преобразуването на енергията от вашите соларни панели в електричество, готово за употреба в дома или бизнеса. С вградени интелигентни функции за управление на енергията и способността да работи ефективно при широк диапазон от енергийни условия, DEYE HYBRID 50kW е водещ в класа си по отношение на производителност и надеждност.

Инвестирайте в нашето пакетно предложение и вземете решение за устойчиво бъдеще, като оптимизирате вашата енергийна система с водещи в индустрията продукти, предназначени да предоставят максимална производителност и дълготрайност.

БЪРЗА КОНСУЛТАЦИЯ ПО УОТСАП 500 x 500 px | New Whatsapp Icon. WhatsApp logo PNG image. Free download...