Хибриден трифазен инвертор Deye 8KW, SUN-8K-SG04LP3-EU

Код: SUN-8K-SG04LP3-EU Категории: , Етикет:

4680,00 лв. с ДДС

Наличност: В наличност

Deye SUN-8K-SG04LP3-EU е трифазен хибриден инвертор с ниско напрежение на батерията(48V), гарантиращ безопасна и надеждна система. С компактен дизайн и висока плътност на мощността, тази серия поддържа 1,3 DC/AC съотношение, спестявайки инвестиция в устройство. Той поддържа трифазен небалансиран изход, разширявайки сценариите на приложение. Оборудван с CAN порт (x2) BMS и паралелен, x1 RS485 порт за BMS, x1 RS232 порт за дистанционно управление, x1 DRM порт, което прави системата интелигентна и гъвкава.

Характеристики:

  • Батерия с ниско напрежение (48 V), дизайн с изолация на трансформатора
  • 6 времеви периода за зареждане/разреждане на батерията
  • Макс. ток на зареждане/разреждане на батерията 240А
  • Макс. до 10 броя паралелно свързни устройства
  • Съвместимост с оловно-киселинни и литиево-йонни батерии
  • DC couple и AC couple за модернизиране на съществуваща слънчева система
  • Поддържа съхраняване на енергия от дизелов генератор
    Поддържа трифазен небалансиран изход (асинхронни, неравномерно натоварени фази)
    Уникално приложение Smart Load и функция Grid peak shaving
Код: SUN-8K-SG04LP3-EU Категории: , Етикет:

Описание

Хибриден трифазен инвертор Deye SUN-8K-SG04LP3 – 8kW, ПОДДЪРЖA НЕБAЛAНСИРAН ИЗХОД

Хибридният трифазен инвертор Deye SUN-8K-SG04LP3-EU е устройство, което се използва за преобразуване на постоянен ток от слънчевите панели във взаимодействие с електрическата мрежа. Той има мощност от 8kW, което го прави подходящ за по-големи инсталации със слънчеви панели.

Този инвертор също така е хибриден, което означава, че може да работи и във връзка с батерии. Това му позволява да съхранява енергия от слънчевите панели в батериите за вечерните часове или в случай на прекъсване на електрозахранването от мрежата.

Deye SUN-8K-SG04LP3-EU също така има вградена система за мониторинг, която позволява на потребителя да следи производството на енергия и да анализира различни статистики, свързани със слънчевата инсталация. Това може да помогне за оптимизиране на ефективността на системата и за икономия на енергия.

В допълнение, Deye SUN-8K-SG04LP3-EU е проектиран с висока ефективност и надеждност, което го прави подходящ за дългосрочна употреба. Той се справя с вариации във входящото напрежение и осигурява постоянен и стабилен изходен ток.

Въпреки това, преди да инсталирате хибридният трифазен инвертор Deye SUN-8K-SG04LP3-EU, е важно да се консултирате с професионален инсталиратор или електротехник, за да се осигури правилното монтиране и функциониране на системата.

Допълнителна информация

Тегло 37 кг